angelAngyal számok üzenetei Számodraangel

Mostanában azt tapasztalod, hogy akárhova nézel mindenhol számokat látsz?

Összegyűjtöttük Neked a leggyakoribb számsorokat.

SZÁMSOROKBAN REJTETT ÜZENET A SEGÍTŐ ANGYALOKTÓL.

 Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket.

 000- Emlékeztető arra, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.

 111 - Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak .

222 - Újonnan elvetett ötlet magjaink növekedésnek indultak a világban. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki. Folytassuk a pozitív gondolatokat, megerősítéseket.

333 - A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnék, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet és társaságot nyújtanak nekünk.

444 - A segítő Angyalok most körülvesznek és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közel az angyali segítség.

555 - Csatoljuk be a biztonsági övünket – nagyszabású változás áll előttünk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak, vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az élet áramlásának természetes része.

666 - Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és az ég között.

777 - Az Angyalok tapsolnak nekünk – gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különösen pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.

888 - Életünk egy szakasza a végéhez közelít , ez a számsor azt jelzi, hogy itt az ideje, felkészülni az újra. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy egy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez érkeztünk. Fény vár az alagút végén.

999 - Beteljesülés. Személyes, vagy tágabb életterünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: „Munkára. Föld Anyának rögtön szüksége van rátok”.